Εταιρικό Προφίλ

Το αντικείμενο της επιχείρησης αφορά την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου και είναι έτοιμη να παρέχει λύσεις από το πρώτο στάδια κατασκευής ξεκινώντας από τα υδραυλικά προχωρώντας στα είδη θέρμανσης, στα πλακάκια και είδη υγιεινής.

Καλύπτεται όλο το εύρος των καταναλωτών:

  • Ιδιώτες που χτίζουν ή ανακαινίζουν το σπίτι τους,
  • Επαγγελματίες (αρχιτέκτονας, πολιτικός, μηχανικός, μηχανολόγος, ηλεκτρολόγος, θερμουδραυλικός, εργολαβος οικοδομών κ.α)
  • Μεγάλες τεχνικές εταιρείες (δημόσια ή ιδιωτικά έργα)

Εδώ και 65 χρόνια η επιχείρηση αποτελεί συνώνυμα της ποιότητας και για αυτό καθιερώθηκε στη πρώτη θέση του κλάδου της.

Ιστορικό

H εταιρεία ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ιδρύθηκε το 1945 από τον Χριστόφορο Παπαϊωάννου και το πρώτο κατάστημα ανοίγει στην οδό Φιλελλήνων με αντικείμενο την εμπορία λαμαρινών, σιδήρων και υδραυλικών ειδών.

Το 1967 μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3 ορόφων κτίριο 500 τ.μ. στην Φωτήλα 4.

Η επιχείρηση το 1970 παίρνει τη μορφή της ομόρρυθμου εταιρείας ( Ο.Ε.) και επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην εμπορία ειδών θέρμανσης, πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Το 1978 σηματοδοτεί την είσοδο της δεύτερης γενιάς στη διοίκηση της επιχείρησης τον Ιωάννη Παπαϊωάννου και πατώντας στις στέρεες βάσεις που έθεσε ο ιδρυτής της η εταιρεία αναπτύσσεται σε σύγχρονα πρότυπα της εποχής.

Το 1982 δημιουργείται η πρώτη έκθεση πλακιδίων ειδών υγιεινής επί της οδού Φωτήλα 6 σε διώροφο κτίριο.

Το 1994 ανοίγει τις πόρτες ένα υποκατάστημα στη Χρυσοστόμου Σμύρνης 26 αντικαθιστώντας συγχρόνως και τον μέχρι τώρα υπάρχον εκθεσιακό χώρο. Ο νέος αυτός χώρος των 500 τ.μ. πιο άνετος και πιο λειτουργικός με τεράστια γκάμα προϊόντων, αποτελεί το ορόσημο για την εξέλιξη της επιχείρησης.

Για την άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση του πελάτη του υποκαταστήματος δημιουργείται ένας νέος αποθηκευτικός χώρος 400 τ.μ. στην Αρκαδίου 7.

Το 2010 κάνει την είσοδο στη διοίκηση της επιχείρησης και η τρίτη γενιά με τον Χριστόφορο Παπαϊωάννου.

Φιλοσοφία & Όραμα

Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι πελατοκεντρική. Στόχος της, η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από τους έμπειρους και εξειδικευμένους πωλητές παρέχοντας προϊόντα συνώνυμα άριστης ποιότητας και στις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά για την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη.

Όραμά της να καλύπτει διαρκώς τις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη για εμπλουτισμό της ποικιλίας των εμπορευμάτων και να συνδυάζει καινοτομία – ποιότητα καταφέρνοντας όχι απλώς την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή αλλά την υπέρβαση του.